Kernesund Mentor Uddannelse

Bliv Ekspert I De Hemmelige Redskaber Bag Livslang Sund, Krop & Sjæl (som andre 

coaches overser) Og Bliv Den Smukkeste, Stærkeste Version Af Dig Selv Samtidig.

Kernesund Mentor Uddannelse

For første og måske sidste gang nogensinde tilbyder jeg min uddannelse på 2 retreats og online for dig, der vil gå ALLE de skridt, jeg har taget, for at blive den, jeg er i dag.

Jeg deler ud af ALLE redskaberne, alle hemmelighederne, alle modulerne, der har givet mig strålende sundhed, nærvær, ro. Og vist mig og mine kernesunde familiecoaches LIVSVEJEN der giver sommerfugle i maven.

 Kernesund Mentor Uddannelse

Kernesund Mentor Uddannelse

 

Kernesund Mentor Uddannelse

Kender du det? En dag sad jeg på mit udmærkede arbejde til endnu et møde, der ikke sagde mig en skid.
Og pludselig vidste jeg, at jeg ville noget andet end bare tjene penge og være dygtig. Jeg ville gøre en forskel. Jeg ville bidrage til at ændre verden. Jeg ville forvandle mig selv og have mere tid og frihed i mit liv samtidig.
Jeg havde reddet min søn fra autisme. Jeg havde tabt 30 kilo, sluppet depression, allergi og træthed.
Jeg havde fundet en metode, der BÅDE ændrer kroppen, sindet, familien og livet for kvinder.
Og jeg kunne mærke den mest sindssyge trang til at komme ud og gøre en forskel, inspirere andre og finde min livsvej.

Det blev til bestselleren “Kernesund Famile” som solgte 200.000 eksemplarer og blev en skandinavisk sundhedssucces.
Siden har jeg udviklet systemet og leder nu en succesfuld coaching- og workshop business med hundredevis af klienter fra hele verden hver år.

Nu kan du gøre mit gennemprøvede system til din livsvej og finde dit unikke bidrag til verden samtidig med at du bliver kernesund i krop og sjæl med mig ved din side i 6 måneder.

Kernesund Mentor Uddannelse

Kernesund Mentor Uddannelse

Kernesund Mentor Uddannelse

Kernesund Mentor Uddannelse

 

BLIV DEN SMUKKESTE, STÆRKESTE VERSION

AF DIG SELV & TAG SCENEN SOM 

SUNDHEDS-INSPIRATOR


Kernesund Mentor Uddannelse

 

Kernesund Mentor Uddannelse

Er du en af de pionerer, der enten vil skabe en meningsfuld karriere eller booste din business med mit gennemprøvede system, der samler familier om sundhed, detox, nærvær og naturlig livsstil, og gøre en forskel i verden ved at finde din livsvej?

Eller bare vil blive så afsindigt sund og stærk i din kerne, at intet kan ryste dig?

 Kernesund Mentor Uddannelse

Kernesund Mentor Uddannelse

Svar på dine spørgsmål fra succesfuld kernesund familiecoach

Kernesund Mentor Uddannelse

Nicoline Topholt, Skønhedsakademiet

Hvordan var dit liv og din karriere før uddannelsen?

Inden uddannelse var jeg den generte, stille og pæne pige. Mit liv var styret af hvad andre tænkte, fordi jeg var så fokuseret på at alt jeg gjorde skulle falde i andres smag, og jeg var bange for at være anderledes og stå udenfor flokken. Jeg er uddannet sygeplejerske og i mit arbejde følte jeg mig bare helt forkert.  jeg turde ikke vise, hvem jeg inderst inde var-  Jeg havde ikke lyst til at gå på arbejde- Jeg følt, jeg kunne bidrage med noget meget større end det.

 

 Hvad har det givet dig at deltage?

Fysisk:

Min krop er blevet meget mere markeret, jeg har fået tonede muskler på mine arme. På min mave kan man nu se mine mavemuskler, man kan ane en sixspack, hvilket betyder at jeg ikke længere døjer med de såkaldte ”lovehandles”. Mine lår er blevet strammet op. Jeg har fået en virkelig stærk krop og det giver mig en følelse der er ubeskrivelig, for det gør nemlig at jeg også føler mig stærk på alle andre punkter i mit liv. 

Følelsesmæssigt:

Har jeg fået det så godt med mig selv. Jeg elsker min krop og hviler i mig selv, tør sige min mening, tør stå frem som den jeg er. Jeg har fået lov til at slippe masken og bare være mig selv. Jeg gør lige det jeg har lyst til. Uden hele tiden at bruge så meget energi på hvad de andre mon tænker om mig. Jeg har fået så meget selvtillid og mit selvværd er steget markant. Min personlige udvikling har været den vildeste. Jeg tror nu på den jeg er. Og føler jeg har noget helt unikt at bidrage med her i verden.

Personligt:

Det, der gør forløbet så specielt, er at det først og fremmest handler om  din egen udvikling. Hvis du gerne gøre kernesund coaching til din levevej, så må du have dit eget liv på plads. Jeg har lært at være til stede med mig selv og hvile i mig selv, uden at lade mig påvirke af andres vrede, frustration, sorg, glæde. Jeg har lært at blive hos mig selv. Det har rustet mig til at hjælpe andre mennesker med lige præcis det, de har brug for. Jeg har fået sindssygt gode coaching redskaber, som kan hjælpe alle med at finde frem til svaret i dem selv.

Hvordan opfylder du dine drømme nu?

Jeg har fundet min livsvej, min livsmission og har det arbejde, jeg altid har drømt om. Jeg bidrager til verden og jeg føler mig taknemmelig hver dag, for at kunne arbejde med lige præcis det, jeg brænder for. Jeg er fyldt med energi og passion i mit arbejde. Det hele giver bare meget mere mening i mit liv, nu hvor jeg følger min drøm om at være selvstændig kernesund coach. Se mere på: www.skønhedsakademiet.com

Hvad kan du fagligt som du ikke kunne før?

Jeg har lært de magiske og mest livgivende coaching tekninkker. Lært om kostens betydning og træning på en nydelsesfuld måde. Jeg har lært  balance i livet. Både aktivitet, hvile, ro, meditation og restitution. Jeg har lært helt konkrete teknikker til at indtage scenen, og tør give udtryk for mit budskab her i verden. Jeg har lært at du selv er skaberen af dit liv, og vigtigst af alt har jeg lært hvor vigtig kærligheden er. At gå fra Ego til kærlighed.

Hvad gør Ninka anderledes som underviser?

Hun kan spotte lige præcis, hvad din sjæl har brug for lige nu, og hjælpe dig frem til at finde svarene i dig. Hun har nærvær og kærlighed i alt hvad hun gør. Du kan slappe fuldstændig af og føle dig tryg. Det skaber stærkt fundament for at lære nyt og turde udfordre og gøre op med mine gamle mønstre, overbevisninger og vaner. Hun har hjulpet mig med at finde mig selv. Jeg har jeg lært at elske mig selv – det er en indre følelse jeg aldrig har haft før. En følelse dybt inde i kroppen og i mit hjerte.

Hvordan forvandler uddannelsen dit liv

Uddannelsen forvandler dig og dit liv, den rykker dig på så mange områder at du kan næsten ikke kan genkende dig selv når du er færdig.  Den kan opfylde dine største drømme, fordi du bliver så stærk og modig, at du tør gå efter det du ønsker, selvom det virker skræmmende. Efter uddannelsen  føler du dig ustoppelig. Jeg føler jeg har fundet hjem. Jeg har fået så mange nye veninder på uddannelsen. Vi har gennemgået så meget sammen, og det er en kæmpe gave at få så mange kærlige mennesker ind i mit liv.

 Kernesund Mentor Uddannelse

 

LEV AF DIN PASSION FOR SUNDHED &

FIND DIG SELV MED NINKA SOM DIN PERSONLIGE MENTOR

Kernesund Mentor Uddannelse

 

 “Du kan ikke genkende dig selv, når du er færdig.  Den kan opfylde dine største drømme,

fordi du bliver så stærk og modig, at du tør gå efter det du

ønsker, selvom det virker skræmmende. 

Jeg har fået så mange nye veninder på uddannelsen. Vi har

gennemgået så meget sammen, og det er en kæmpe gave at få

så mange kærlige mennesker ind i mit liv.” Nicoline. 

 

 

Kernesund Mentor Uddannelse

Kernesund Mentor Uddannelse

Natascha Nielsen, personlig træner

Jeg er kommet af med PCO, har overvundet celle-forandringer, fordøjelses-problemer, overvægt og lavt selvværd. Samtidig har jeg fået gode coaching-redskaber til mine kunder. Jeg kan fange dem i deres selv-sabotage mønstre, så de undgår at snyde sig selv.
Personligt har jeg en helt anden ro og livsglæde. Virkelig meget stor forandring. Jeg er glad og hviler i mig selv og AF MIG SELV. Min selvtillid og glæde står jeg selv for. Den  afhænger ikke længere af, hvad en kæreste eller andre kommer eller går med. Jeg har også helt andre samtaler med mennesker end før jeg startede. Jeg er et andet menneske.

 

Kernesund Mentor Uddannelse

Kernesund Mentor Uddannelse

Maria Randrup, ernæringsøkonom og vægttabs-ekspert

http://mariarandrup.wordpress.com/

Jeg er kommet ud af et panser og min perfektionisme og er en bedre coach og vejleder nu. Jeg er et mere blidt og autentisk sted som menneske, og det kan mine klienter mærke. Jeg har udviklet mig meget på uddannelsen og udfordret mig selv vildt.

Samtidig kan jeg virkelig skabe forandring og forvandling hos mine kunder, fordi jeg er gået vejen selv og har investeret i min egen udvikling.

Kernesund Mentor Uddannelse

 

DEL BETALINGEN OP  I SMÅ RATER A´6.400 kr.

 

 

eller betal i 2 rater og spar 2000 kroner

 

Kernesund Mentor Uddannelse

Kernesund Mentor Uddannelse

 

Kernesund Mentor Uddannelse

Kaja Vibe Fiksdal, coach og musikterapeut

Før var jeg trist, havde dårligt selvværd og en masse fysiske plager. Nu elsker jeg min krop, er blevet meget bedre til at rumme andre og være i nærhed med dem, jeg elsker. Og uddannelsen har sat skub i min drøm om at starte som inspirator udfra min livsvej, passion for sundhed og musik. Den drøm er nu virkelighed med foretagendet www.klem.as

Kernesund Mentor Uddannelse

TO UDDANNELSES RETREATS

ONLINE UNDERVISNING I 6 MÅNEDER

 

 

Kernesund Mentor Uddannelse

 

2 RETREATS – TRANSFORMATION I NATUREN

Jeg har kombineret mine to 3 mest effektive og efterspurgte forløb – nemlig retreats og online uddannelse. På retreats kan vi skabe transformation, der ellers tager årevis at etablere. Du lærer hvordan, ved at prøve det selv. På det første retreat kommer du helt ind til kernen af dig selv og lærer at etablere dyb transformation for andre med mine redskaber, ritualer og teknikker. Modul 1 – 3 ligger på første retreat. Du bor på eget værelse, og vi bruger ilden i brændeovn, vinterbade, meditationer og havet som vores læremestre. Vi sørger for sund frokost. I laver selv sund aftensmad og morgenmad i husene. Der er indkøbs-muligheder.

De sidste to moduler, certificering og optagelesen i den kernesunde Detox-tribe foregår også på et afsluttende, smukt retreat

Begge retreats er ved havet i Vestjylland, Danmark. Adresse får du på mail, når vi kommer nærmere. Første retreat er  18. – 25. marts. Andet retreat er 14. – 2o:  september. 

 

 

Kernesund Mentor Uddannelse

 

Retreat Modul 1 – 3

Nydelse, omsorg, massage, yoga

Healing af indre barn, mindfullness, nervesystem, kønskirtler, balance imellem feminim og maskulin energi.

Værktøjer til healing og spirituel, fysisk og følelsesmæssig detoxificering og tilbage til connection.


Feminine ritualer: sang, bøn, vinterbade, bål, dans.

Bevidsthedsniveau 1 – 4 som selvudviklings-redskab.

Purification / Detoxification. Indre og ydre.

Bevidsthed, healing & connection (=Den røde tråd igennem alle øvelser på dette modul)

Purifcation; vi fjerner alt hvad der står i vejen for connection til kroppen og selvet.

Nervesystems-nøglen til sundhed. 

Healing af selv-sabotage mønstre.

Mor-barn heling. Familie-mønstre opløses i kærlighed. Følelser og følelses fordøjelse.

Coaching redskaber og masser af træning. 

 

 

 

 

Kernesund Mentor Uddannelse

 

 

I månederne imellem de to retreats er der online undervisning, coach-træning online og udfordringer, der skal løses, for at du bliver certificeret. Du coacher, underviser, øver og udfordrer dig selv sammen med din dedikerede gruppe af coaches på metorhold 1 og 2. 

 

 

Kernesund Mentor Uddannelse

 

Online moduler:

Træning af redskaber fra modul 1 – 3.
Modul 4 – 5:
Kroppens historie og krops-transformation for andre.
Udarbejdelse af transformations-planer udfra bevidst-hedsniveauer.
Skrælle lag af; Slip kontrollen, – maskulin + feminin, for meget yang-energi, hormon-healing, give slip…Indtag Scenen! Find din livsvej og din plads i verden!
Mavefornemmelser, gå efter drømmen, hvad vil du investere for at få din livsdrøm?
Optakt til retreat 2 og modul 6: Personlig business og  Din livsvej.

 

Retreat Modul 2
Din personlige business – hands on.
Indtag din plads i verden som inspirator.
Certificering og indvielse i dit nye liv.

 Kernesund Mentor Uddannelse

Kernesund Mentor Uddannelse  

 

DEL BETALINGEN OP  I SMÅ RATER A´6.400 kr.

Eller betal i 2 rater og spar 2000 kroner NU


BLIV EKSPERT I AT BRUGE MINE KITS

Inden uddannelses start gennemgår alle coaches de kernesunde kit, så alle kan bruge dem til at forvandle klienter med.
Kernesunde mentorer går vejen selv 100 % først, før de viser andre vejen tilbage til naturen, sundheden og livsglæden igen.

 

Kernesund Mentor Uddannelse

Kernesund Mentor Uddannelse

 

Jeg hedder Ninka, og jeg sagde selv et meget velbetalt job op indenfor mediebranchen, for at forfølge min drøm om at transformere familier tilbage til sundhed og samhørighed. Udover mit personlige arbejde med mig selv, min metode, der fik min søn ud af autisme og familien ud af astma, allergier, fordøjelsesproblemer og depression, har jeg efteruddannet mig hvert år.
Jeg er certificeret af Charles Poliquin 2 gange som biosignatur-practitioner. Jeg er ddanet af JP Sears fra Inner Awakenings til at forløse selv-sabotage. Jeg er uddannet lifestyle coach fra www.mindjuice.com og procesleder. Jeg er også CHEK practitioner. Og har stor erfaring i at skabe en business på sin livsvej og sundheds-passion. Jeg har 9 års erfaring og har selv solgt 140.000 eksemplarer af min bog, Kernesund Familie-sådan. Men min største force er ikke det, jeg kan. Men den jeg ER. Og mit mod til at stå udenfor flokken, være sårbar og autentisk.
Havde jeg ikke turdet det, ville jeg stadig have set og følt mig, som jeg gjorde FØR min kernesunde forvandling:

 

 

Kernesund Mentor Uddannelse